Pokliči nas : +386 (0) 41 670 879

ŠIROKI REZANCI Z LOSOSOM IN BUČKAMI

  

Sestavine za 4 osebe
400 g Šili polnozrnatih rezancev
3-4 žlice olivnega olja
200 g lososa (lahko je dimljen)
2 sveži bučki
1dcl smetane za kuhanje
sol, poper, mediteranske začimbe
parmezan
Priprava
V ponvi najprej na olivnem olju na hitro (5 minut) prepražimo na koščke narezan losos.
Dodamo na kocke narezane bučke in jih dušimo tako dolgo, da postanejo mehke.
Začinimo z soljo, poprom in mediteranskimi začimbami.
Okus izboljšamo s smetano za kuhanje, lahko tudi z žličko masla.

Testenine skuhamo v 5l rahlo osoljene vode, 3-4 min, da ostanejo »Al dente.«
Odcedimo in jih umešamo k omaki. Potresemo s parmezanom in takoj postrežemo.

Čas priprave: 20 minut

Rezanci z lososom

 

Z nadaljno uporabo spletnega mesta se strinjate z našimi spletnimi piškotki. Več informacij

Zaradi optimalnega brskanja so aktivirani piškotki. Če nadaljujete brskanje po spletnem mestu sprejemate splošne pogoje piškotkov tega spletnega mesta.

Zapri